Over ons

“Niets is te veel bij onze mensen, als je iets vraagt, wordt het meteen geregeld. Zij vormen de kracht achter ons succes

Laurens Swanenberg
Directeur Swanenberg Hydraulic Systems

Swanenberg Hydraulic Systems levert al meer dan 30 jaar klantspecifieke hydraulische systemen in de industriële en mobiele markt. Ons team van specialisten zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen en bouwen van duurzame, innovatieve maar vooral ook betrouwbare hydraulische oplossingen. Door onze brede kennis zijn we in staat om snel en adequaat te reageren op de wensen en behoeften van de markt.

Wanneer een team van mensen elkaar goed aanvoelt worden de beste prestaties geleverd.

De mens als klant en als medewerker centraal.

Wanneer een team van mensen elkaar goed aanvoelt worden de beste prestaties geleverd. Bij Swanenberg Hydraulic Systems staat de mens dan ook centraal. De mens als klant en de mens als medewerker. Swanenberg Hydraulic Systems wil graag een partner voor de klant zijn. Samen met de klant een project tot een goed einde brengen. Daarbij staan de kernwoorden familiebedrijf, verantwoordelijkheid, daadkracht en vermogen centraal!

Al meer dan 30 jaar bouwen wij aan hydraulische oplossingen.

Duurzaam, innovatief en betrouwbaar.

In de gehele regio komen wij bij vele gerenommeerde bedrijven over de vloer. Wilt u hier graag informatie over of wenst u referenties, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Werken bij Swanenberg

Werken bij een werkgever waar je jezelf kunt zijn?

Swanenberg is een familiebedrijf dat dagelijks werkt aan het bouwen, onderhouden en repareren van hydraulische systemen. Met 15 medewerkers hebben we een informele bedrijfscultuur en heeft iedereen aandacht voor elkaar. Vaak hebben we een vacature open staan, benieuwd welke vacatures wij op dit moment hebben?