Over ons

Team Swanenberg

“Niets is te veel bij onze mensen. Als je iets vraagt wordt het meteen geregeld. Zij vormen de kracht achter ons succes

Laurens Swanenberg
Directeur Swanenberg Hydraulic and Automation

Dit is wat we doen.

"Powering your ambition"

Roel Swanenberg, Sales

Wij zijn één familie. Een hecht team. Roel is de vierde generatie aan het roer van Swanenberg Hydraulic and Automation, naast Laurens. Roel is sinds 2010 werkzaam binnen Swanenberg, en is begonnen als monteur.

Met een kundig en gedreven team van 15 personen staan wij elke dag met plezier en toewijding klaar om de ambities van onze klanten waar te maken. Wij verzorgen de hydraulische en elektro- mechanische aandrijving.

Kort gezegd laten wij jouw machine(park) draaien. We bouwen aan hydraulische oplossingen en gebruiken servo techniek waar dat past. Daarnaast zijn we ook leverancier van cilinders, leidingwerk, slangen, componenten en hydraulische aggregaten.

Met veel componenten uit voorraad leverbaar en meer dan 78 jaar opgebouwde ervaring over vier generaties, zijn wij de ultieme partner om jouw ambities waar te maken. Of het nu gaat om nieuwe projecten of een passend onderhoudsplan voor maximale uptime, contact ons en wij laten zien wie we zijn. Onze service is letterlijk grenzeloos.

Swanenberg kiest altijd voor de lange termijn, we leveren wat nodig is en denken verder.

Wij vertellen onze klant duidelijk wat en waarom we iets voorstellen. Duidelijke taal van mens tot mens. We zijn een hecht team dat respect heeft voor elkaar, vertrouwen heeft in elkaar en een team dat zorgt voor elkaar!

Als je bij ons de deurklink vastpakt of de telefoon hoort opnemen zul je direct “proeven” met wat wij bedoelen wanneer we zeggen dat "De mens als klant en als medewerker centraal staat".

We blijven continue investeren in onze mensen en in onze middelen om onze tijd voor te blijven en daarmee in partnership te blijven met onze klanten. een voorbeeld hiervan is het feit dat wij in eigen beheer volledige cilinder revisies kunnen aanbieden en hiermee kwaliteit en uptime garanderen.

In de gehele regio komen wij bij vele gerenommeerde bedrijven over de vloer. Wilt u graag zelf ervaren hoe wij het verschil maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een kort signaal is voor ons genoeg.