U bent hier

Service

Klantvraag

Van een klant in de vleesverwerkingsindustrie kregen wij de vraag om alle hydraulische systemen in kaart te brengen en preventief te gaan onderhouden. Omdat in deze industrie alles na elkaar in de productielijn zit, kan men zich geen storingen op de hydraulische systemen veroorloven.

Oplossing

We hebben met behulp van ons speciaal daarvoor ontworpen digitale onderhoudssysteem alles in kaart gebracht. De eerste stap daarbij is een zogenaamde nul-beurt. Hierbij wordt het hydraulisch systeem uitgepland en volledig geïnspecteerd, gereinigd en getest op specificaties. Het systeem wordt voorzien van een hydraulisch schema en een stuklijst met cruciale delen. Met de klant wordt overlegd welke cruciale delen vervangen of op voorraad moeten liggen. Alles wordt digitaal vastgelegd. Door deze werkwijze kunnen we in geval van calamiteiten de klant snel ondersteunen. De klant ontvangt van iedere inspectie of preventieve onderhoudsactie zijn specificaties per mail.

Resultaat

Vanaf het moment dat Swanenberg Hydraulic Systems het preventief onderhoud is gaan verzorgen, heeft de klant geen enkele hydraulische storing meer gehad.